Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/beysehir/public_html/general.php on line 13
Beyşehir’de Kar Ve Buz Temizliği Mesaisi Sürüyor - T.C. Beyşehir Belediyesi
Beyşehir’de Kar Ve Buz Temizliği Mesaisi Sürüyor Beyşehir’de Kar Ve Buz Temizliği Mesaisi Sürüyor
Beyşehir ilçe merkezinde Belediye ekipleri tarafından yürütülen kar temizliği çalışmaları sürüyor.

Son yılların kar yağışı yönünden en bereketli dönemini yaşayan Beyşehir’de, yağışın ardından Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başlattığı kar temizliği çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, karın yanısıra şiddetli soğuklar nedeniyle buz tabakasıyla kaplanan yollarda da iş makineleri aracılığıyla buzları kırarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Yolların yanısıra kaldırımlar da karlardan temizleniyor. Kentteki kar  yığınlarını temizlemek ve buzları ortadan kaldırmak için haftalardır süren yoğun bir mesai içerisine giren ekipler, gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürüyor.

UYGUNSUZ PARKLAR EKİPLERİN ZİŞİNİ ZORLAŞTIRIYOR

Ekiplerin temizlik çalışmaları esnasında uygunsuz parklar işini oldukça zorlaştırıyor. Yol kenarlarına gelişigüzel yapılan parklar nedeniyle temizlik çalışmaları esnasında Zabıta ekipleri de faaliyetlere destek veriyor. İlçe merkezinde biriken adeta kar dağına dönüşen yığınlar, iş makineleri vasıtasıyla kamyonlara nakledilerek  BSA kanalına boşaltılıyor. Ekipler, mahalle aralarında da  benzer çalışmaları sürdürüyor. Mahallelerin bazı kesimlerinde  kar yığınlarından dolayı daralan yollar, iş makineleri tarafından genişletilerek ulaşımın daha rahat yürümesi sağlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana arterlerde ve eğimli yollarda buzlanmaya karşı da tuzlama çalışmaları yürütüyor. Kent merkezinde yürütülen kar temizliği çalışmaları dış mahallelerde de gerçekleştiriliyor.

30 Ocak 2017, Pazartesi - 249