Beyşehir’de Kar Yağışı Etkili Oluyor Beyşehir’de Kar Yağışı Etkili Oluyor
Beyşehir ilçesinde, yoğun kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı.

Beyşehir'de önceki gün gece saatlerinden itibaren ilçe genelinde etkisini göstermeye başlayan ve tüm gün aralıklarla devam eden kar yağışının ardından Beyşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını hızlandırdı.

İlçe merkezi ve dış mahallelerde yolları ulaşıma açık tutabilmek için seferber olan Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentin ana arterler ve caddelerinin yanısıra ara sokaklarda da kar temizliği yürütülüyor.

Yollardaki çalışmaların yanı sıra kaldırımlarda da kar püskürtme makineleri ve görevliler tarafından beden gücüyle kar temizliği gerçekleştiriliyor. Kar temizleme çalışmalarına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de destek veriyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, dış mahallelerdeki kar temizliği çalışmalarını Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile ortaklaşa olarak sürdürüyor.

Ekipler, bir yandan iş makineleri ile kar temizliği çalışmaları yaparken, buzlanmaya karşı da tedbir alıyor. Özellikle şehir merkezinde ana caddeler ve eğimli kesimler ile buzlanma riski oluşturan her noktada tuzlama mesaisi gerçekleştiriliyor.

9 Ocak 2017, Pazartesi - 250