Beyşehir’deki Okulların Çevresinde Temizlik Mesaisi Beyşehir’deki Okulların Çevresinde Temizlik Mesaisi
Beyşehir ilçesinde, 18 Eylül’de başlayacak olan 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde okullar çevresinde temizlik çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, oluşturulan ekiplerin ilçe merkezindeki kamu okullarına ulaşımı sağlayan yol güzergahlarında temizlik faaliyetlerinin sıklaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, hayatın her alanında temizliğin önemine dikkat çekilirken, Beyşehir Belediyesi’nin ilçedeki eğitime destek olmak amacıyla, okullara ulaşımın sağlandığı yol güzergahlarında öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim yuvalarına ulaşmasının sağlanması amacıyla çalışmalar yürütüldüğü vurgulanarak, “Eğitim kurumlarımızın çevresindeki temizlik çalışmalarında, rutin temizlik faaliyetleri dışında, yol süpürme  araçlarımız genel bir temizlik yapmak için seferber olmuş durumda. Okulların açıldığı güne kadar bu faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek.” denildi.

15 Eylül 2017, Cuma - 169