Beyşehir’in Damla Yaylası Yolu Asfaltlandı Beyşehir’in Damla Yaylası Yolu Asfaltlandı
Beyşehir ilçesine bağlı Damlapınar Mahallesi’ndeki Damla Yaylası yolu asfalta kavuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Beyşehir’e bağlı Damlapınar Mahallesi’ndeki Damla Yaylası yolu güzergahı üzerinde başlatılan asfalt serim çalışmasının tamamlandığını söyledi.

Damla Yaylası ile yerleşim merkezi arasındaki 9 kilometre mesafedeki yolun Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla asfalt hale getirildiğini belirten Özaltun, “İlçemizin su tutma kapasitesi en büyük barajı olan Damlapınar Barajı’nın da yer aldığı güzergahta başlatılan çalışmalarla yolun asfalt hale getirilmesi yörede yaşayan vatandaşlarımız arasında da memnuniyet yaratmıştır. Bu anlamda, Konya Büyükşehir Belediyemize ve Fen İşleri Daire Başkanlığımıza yürütülen bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

5 Ekim 2017, Perşembe - 143