Beyşehir’in parklarında bahar mesaisi hız kazandı Beyşehir’in parklarında bahar mesaisi hız kazandı
Beyşehir Belediyesinin ilkbahar mevsimi ile birlikte park ve yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalar hız kazandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ramazan ayı öncesinde park ve yeşil alanlarda gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarının yoğunluk kazandığını belirtti.

Ekiplerin ilce merkezinin yansıra dış mahallelerde bu kapsamda mesai yürüttüğünü anlatan Özaltun su bilgileri verdi; “Havaların ısınmasıyla birlikte insanların yoğun olduğu yeşil alan ve parklarımızda ekiplerimiz, yağışlarla uzayan çimleri biçerek alanların görüntüsünü değiştiriyor. Parklarda yabani ot temizliği yapan ekiplerimiz mazıları tıraşlama çalışması yaparken ağaçlardan uzayan dalları da buduyor. Parkların daha temiz ve her zaman kullanışlı durumda olması için takip ve kontrollerini de sıklaştıran ekiplerimize yürütülen bu çalışmalarda vatandaşlarımızın da gelişigüzel yabancı madde atılmaması konusunda gerekli duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyoruz.”

8 Mayıs 2018, Salı - 669