Beyşehirli Doğaseverler Antalya’da Buluştu Beyşehirli Doğaseverler Antalya’da Buluştu
Beyşehirli doğaseverler, Antalya’da düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen, Beyşehir Belediyesi’nin de destek verdiği “Manavgat Namaras Saklı Cennet Şelalesi ve Ali Çetin Anma Etkinliği” kapsamında Beyşehirli doğaseverler Antalya’da buluştu.

Doğaseverler, Namaras Saklı Cennet Şelalesi’nde doğa yürüyüşü yaparken bölgeyi daha yakından görme ve tanıma imkanı buldu.

Doğaseverler ayrıca, bir süre önce talihsiz bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Göç Yolu Yolcuları Topluluk Başkanı Ali Çetin’i Manavgat’taki Çamlı Tepe’deki kabri başında ziyaret ederek önce çiçek bıraktı,ardından dua etti.

Doğaseverler, doğa etkinliğine giderken otobüs kazasında yaşamını yitiren Ali Çetin ve grubun diğer üyeleri için de etkinliğe Antalya’dan katılan Göç Yolu Yolcuları Topluluğu üyeleri ile birlikte  “Ruhları şad olsun” yazılı pankart açtı.

16 Ekim 2017, Pazartesi - 200