Beyşehirli Off-Road Pilotları İlçeye Yine Kupalarla Döndü Beyşehirli Off-Road Pilotları İlçeye Yine Kupalarla Döndü
Kilis’te düzenlenen 2.Off-Road yarışlarına katılan Beyşehirli off-road pilotları, S3 kategorisinde Beyşehir’e birincilik ve ikincilik kupası kazandırdı.

Kilis Belediyesi ve Hür-Off-Road Spor Kulübü işbirliği ile Mehmet Sanlı Mahallesi, TOKİ konutları ile 7 Aralık Üniversitesi arasında oluşturulan parkurda düzenlenen yarışlara Beyşehirli off-road pilotlarının da aralarında olduğu Konya, Ankara, Sakarya, Niğde,Kayseri, Mersin, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana illerinden gelen 27 spor kulübüne mensup 70 sporcu katıldı.

Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’nden Abdullah Şam ile kardeşi Haceli Şam’ın da katıldığı yarışlarda, çamur, rampa ve İtalyan çukurlarıyla zorlaştırılan parkurda ortaya konulan mücadele izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Bazı araçların yarış esnasında kaza yapması, bazılarının ise takla atarak devrilmesi nedeniyle parkurda adrenalin dolu anlar yaşandı.

Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’nden yarışlarda birincilik mücadelesi veren Abdullah Şam S3 klasmanında ipi göğüsledi. Aynı kategoride ağabeyi ile birlikte birincilik mücadelesi veren Haceli Şam ise ikinci oldu. Kürsüye çıkan Beyşehirli sporculara, yarışlar sonunda kupaları dereceye giren diğer isimler ile birlikte düzenlenen ödül töreninde verildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kilis’teki yarışlarda Beyşehir’i başarıyla temsil eden Abdullah-Haceli Şam kardeşleri kutlarken, ikilinin bugüne kadar Türkiye’nin değişik illerinde daha önce düzenlenen yarışlarda da benzer başarılarına dikkat çekti.

18 Aralık 2017, Pazartesi - 988