Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Akış ve Samancı Beyşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Akış ve Samancı Beyşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti
TBMM 24.dönem milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Mustafa Akış ve Gülay Samancı, yeni hizmet binasında faaliyete geçen Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Akış ve Samancı, kendilerine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eden ve yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı çalışmalara vesile olması dileğinde bulunan Akış ve Samancı, bir süre devam eden sohbetin ardından tüm birimlerin çalışma odalarını sırasıyla gezdi.

Akış ve Samancı, birim müdürleri ve personeline çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

13 Nisan 2017, Perşembe - 395