Doğaseverler öğretmenler için yürüdü Doğaseverler öğretmenler için yürüdü
Beyşehirli doğaseverler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından “Yeşildağ İskele, Aşraf Düdeni, Kanyaş Doğa Yürüyüşü” etkinliği düzenlendi.

Doğaseverler etkinlik kapsamında Beyşehir Gölü’ne kıyısı olan Yeşildağ Mahallesi’ndeki İskele mevkisinde 6 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Etkinlikte, sonbahar mevsiminin güzel yansımalarına da yürüyüş boyunca tanıklık eden doğaseverler, tabiattan bol bol fotoğraf çekme imkanı da buldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan tüm doğaseverlere teşekkür ederken, tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı. Bu tür doğa yürüyüşü etkinliklerinin hava şartları elverdiği sürece önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

26 Kasım 2018, Pazartesi - 150