Eczacılık, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır Eczacılık, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçasıdır
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Ne mutlu dertlere deva olma, şifaya vesile olma yolunda emek verenlere” diyen Başkan Bayındır, eczacılığın sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurguladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi: "İnsanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan eczacılık mesleği, insan sağlığına yaptığı hizmetlerle değerini hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Vatandaşlarımıza hizmet veren, bilgilendiren, yönlendiren ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gece gündüz ayırt etmeden yardımcı olan eczacılarımız bu mesleği sorumluluklarının bilincinde yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; ilaçların hazırlanmasından hastalara ulaştırılmasına kadar her aşamada sorumluluk sahibi olan ve ülkemizin dört bir yanında insan sağlığı için hizmet veren, kendilerini insan sağlığına adayan tüm eczacılarımızın Eczacılık Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

14 Mayıs 2019, Salı - 36
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü