Kaymakam Gemici’den Başkan Özaltun’a veda ziyareti Kaymakam Gemici’den Başkan Özaltun’a veda ziyareti
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bingöl Vali Yardımcılığına atanan Derebucak Kaymakamı Yusuf Gemici, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisini makamında ziyaret eden Gemici’nin Derebucak ilçesinin yanısıra zaman zaman Beyşehir Kaymakamlığı’na da vekalet ettiğini belirterek, “Görev yaptığı süre içerisinde her iki ilçemize de yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Vali Yardımcısı olarak görev yapacağı Bingöl ilimizde de kendisine  muvaffakiyetler ve başarılar diliyoruz”dedi.

Ziyaretinin sonunda Başkan Özaltun, Kaymakam Gemici’ye tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin minyatür çalışmasını hediye etti.

Giresun’un Çanakçı İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığı onayı ile Derebucak İlçe Kaymakamlığı’na görevlendirilen evli ve bir çocuk babası olan Gemici, yaklaşık 10 aydır Derebucak ilçesinde görev yapıyordu. Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de Bingöl Vali Yardımcılığı görevine atandı.

7 Eylül 2018, Cuma - 379