KOMEK Beyşehir Kurs Merkezi’ni Ziyaret Ettiler KOMEK Beyşehir Kurs Merkezi’ni Ziyaret Ettiler
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Kaymakam Muzaffer Şahiner, Beyşehir’de faaliyet gösteren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özaltun, Beyşehir’de yeni göreve başlayan Kaymakam Muzaffer Şahiner’le birlikte Beyşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda ilçe halkına hizmet veren KOMEK Beyşehir Kurs Merkezi’ni ziyaret etti.

KOMEK Beyşehir Kurs Merkezi Müdürü Semra Acır, kursiyerlerin eğitim gördüğü sınıfları gezen Kaymakam Şahiner’e yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, sınıflarda usta öğreticiler ve kursiyerlerle de mesleki eğitim faaliyetleri üzerine sohbet etti, çalışmalarını inceledi.

4 Ocak 2017, Çarşamba - 263