Konyalı basın mensupları Beyşehir’de stres attı Konyalı basın mensupları Beyşehir’de stres attı
Konya’da görev yapan basın mensupları, Beyşehir ilçesinde stres attı.

Basın Yayın Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürlüğü’nün Konya basınına yönelik olarak düzenlediği kültür turları kapsamında Konya’da görev yapan basın mensupları Beyşehir ilçesinde biraraya geldi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Basın Yayın Enformasyon Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı’nın da eşlik ettiği ziyarette Konya’da görev yapan basın mensuplarını Beyşehir ilçesinde bir kez daha misafir etmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi Restoranı’nda onurlarına verilen yemeğin ardından basın mensuplarına günün anısına ilçeyi tanıtan çeşitli hediyeler verdi.

Konyalı basın mensupları, daha sonra göl üzerinde düzenlenen jetboat turuna katılarak stres attı. Basın mensuplarının yaşadığı jetboat keyfine Belediye Başkanı Murat Özaltun da eşlik etti.

10 Temmuz 2018, Salı - 446