Mahallelerin Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor Mahallelerin Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, henüz tamamlanmamış dış mahalle yollarının kış aylarının gelmesi ile birlikte çamur olmaması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Beyşehir’in 67 mahallesinde, 120 km’lik alanda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yağmur ve kar yağışından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için hummalı bir çalışma yürüttüğünü belirterek; “Göreve geldiğimizde 5 yıllık süre içerisinde bütün mahallelerimizin yolunu yapacağımızın sözünü verdik. Sözümüzü yerine getirmek için ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyor ve yollarımızın büyük çoğunluğu bitmiş durumda. Bu sezonda yetişmeyen mahallelerimizde geçici çözüm olarak çamur olan yollara dolgu malzemesi sererek vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlıyoruz. Bu sene yaz aylarında inşallah verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız. Ayrıca bozulan yollarda yamalama işlemleri yaparak yolları daha düzgün hale getiriyoruz. İlçe genelinde yeni yolların açılmasının yanı sıra, mevcut yolların bakım ve onarımları da aralıksız sürdürülüyor. Bazı mevcut yollarda genişleme çalışmaları yapılırken, yeni imar yolları da planlamalar doğrultusunda açılıyor.” dedi.

4 Ocak 2018, Perşembe - 458