Özaltun’dan mahalle ziyaretleri Özaltun’dan mahalle ziyaretleri
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle ziyareti programlarını sürdürüyor.

Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ile birlikte ramazan ayı münasebetiyle ilçeye bağlı Damlapınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Yerleşim merkezinde kılınan teravih namazı sonrasında cami çıkışında yerleşim merkezinde yaşayan çocukları verdiği hediyeleri ile sevindiren Özaltun, bir kahvehanede mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Özaltun, Damlapınar’ın da Beyşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak yerleşim merkezleri arasında yer aldığını belirtti. Sözünü verdikleri düğün salonunun ihalesinin gerçekleştirildiğini anlatan Özaltun, yerleşim merkezinin girişine yapmayı planladıklarını söyledi. Damlapınar’da Beyşehir Belediyesi olarak daha pek çok hizmeti bu dönemde hayata geçirdiklerini de vurgulayan Özaltun, “Mahallemizin yollarını kilitli parke taşıyla kapladık. Çok amaçlı spor sahasını kazandırdık. Bunlardan başka istediğiniz ne varsa tüm hizmetleri siz hemşerilerimiz için yerine getirmeye çalışacağız.”dedi.

Özaltun, Damlapınar Mahallesi’ndeki bu birlik ve beraberliğin devamını beklediklerini, mahalle sakinlerinin en iyi hizmete layık olduğunu sözlerine ekledi.

1 Haziran 2018, Cuma - 600