Özel Öğrenciler,Tiyatro ve Kukla Gösterisiyle Eğlendi Özel Öğrenciler,Tiyatro ve Kukla Gösterisiyle Eğlendi
Beyşehir ilçesinde, Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde öğrenim gören öğrenciler için içerisinde tiyatro ve kukla gösterilerinin de yer aldığı sosyal bir etkinlik düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi ve SÜ Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Genç Sanatlar Öğrenci Topluluğu tarafından bir sosyal proje kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan özel öğrenciler, izledikleri tiyatro ve kukla gösterileri esnasında neşe dolu anlar yaşadı. Okulun gösteri salonunda gerçekleştirilen etkinliğin müzik eğlence bölümünde sahneye çıkan öğrenciler, öğretmen ve velilerinin de kendilerine eşlik etmesiyle doyasıya eğlendi. Programda, Belediye görevlileri tarafından öğrencilere balon dağıtıldı, flüt eğitim seti  hediye edildi.

Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Örk, eğitim kurumu olarak öğrencilerini sosyalleştirme adına bu tarz etkinliklere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Bu tarz sosyal etkinlikler, bu tür destek ve katkılarla sürekli hale geliyor ki, bu da bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nde görevli Emine Korkmaz ise, aynı zamanda kendisinin de bir öğrenci velisi olduğunu hatırlatarak, Genç Sanatlar Öğrenci Topluluğu olarak Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde öğrenim gören engelli öğrencilerle birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Tiyatro, kukla gösterisi ve müzik etkinlikleriyle topluluk mensubu öğrencilerimiz onlara destek olma adına çok güzel bir iş çıkardılar.” dedi.

Genç Sanatlar Öğrenci Topluluğu Başkanı Beyza Öztürk de, topluluk olarak yeni bir etkinliğe daha imza attıklarını dile getirerek, “Bu tür benzer etkinlikleri bundan sonra da yapmayı planlıyoruz. Özellikle yaşlılarımıza yönelik etkinlikler de düzenlemek arzusundayız. Bugünkü etkinlikte, engelli öğrencilerimiz son derece heyecanlı ve mutluydular. Biz de onlarla birlikte çok mutlu olduk ve eğlendik. Hepimiz için de çok güzel, keyifli ve harika bir gün oldu. Bu etkinliği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yapmak istemiştik, ama Aralık ayı da engelliler için çok önemli bir ay ve bu ayın son günlerinde bu programı gerçekleştirmiş olduk. Bu anlamda, bu sosyal etkinliğimize destek veren Beyşehir Belediyemize de topluluk olarak çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

29 Aralık 2017, Cuma - 542