Referandum Öncesi Çok Anlamlı Ziyaret Referandum Öncesi Çok Anlamlı Ziyaret
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Başkan Özaltun ve Milletvekili Babaoğlu, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte referandum çalışmaları kapsamında MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Babaoğlu, göreve bir süre önce getirilen ilçe başkanı ve yönetimini tebrik ederek, “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Babaoğlu, konuşmasında, referandum sürecine de vurgu yaparak, her iki parti olarak bir yola çıktıklarına dikkat çekti, “O yolumuz da hayırlı mübarek olsun. Yeni anayasa değişikliği ile ilgili olarak mecliste çok iyi örnek bir iş birliği sergiledik Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak. Ben, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli Bey, Başbakanımız Binali Bey. Hep zaten sıkı diyaloglar halinde bu süreci hep birlikte parti teşkilatlarımız yürüttü. Ben güzel bir iş birliği olduğunu düşünüyorum. Aslında temelde hepimiz aynı hassasiyete sahip insanlarız. Dolayısıyla milletimizin, devletimizin ülkemizin  geleceği ve önünün açılması için böyle bir iş birliğini Milliyetçi Hareket Partisi ile çok önemsedik, önemsiyoruz. Ve bence bu da tarihin seyri içerisinde önemli dönüm noktalarından bir tanesi olacak. Bu kapsamda bizler parti programları çerçevesinde ziyaretler yapıyoruz. O ziyaretlerde de Beyşehir’imize geldik bugün. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını da bu kapsamda ziyaret edelim dedik. Birlikte yapacağımız bir şey olursa onlara da hazırız. Hem Beyşehir için hazırız. Hem ülkemiz için hazırız inşallah. Bu kapsamda ziyaretinize geldik.” diye konuştu.

MHP İlçe Başkan Vekili Ömer Keni de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, bir süre karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde devam etti.

13 Mart 2017, Pazartesi - 237