Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Beyşehir’de Konferans Verecek Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Beyşehir’de Konferans Verecek
Tarih alanında yaptığı araştırmalar ve yazdığı kitaplarla dikkat çeken ünlü tarihçi Prof.Dr.İlbey Ortaylı, Beyşehir’de bugün düzenlenecek konferansta “Selçuklu ve Osmanlı Sarayları”nı anlatacak.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde bugün saat 20.00’de başlayacak konferansta Türkiye’nin en önemli tarihçilerinden birisi olan Prof.Dr.Ortaylı, Beyşehirli sevenleri ve dinleyenleriyle buluşacak.

Prof.Dr.Ortaylı, yoğun katılım olması beklenen konferansta Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan saraylar hakkında katılımcılara bilgiler verecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarihçi Prof.Dr.İlber Ortaylı’yı bir kez daha Beyşehir’de misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Dünyanı en önemli tarihçileri arasında yer alan Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ortaylı, ilçemizde “Selçuklu ve Osmanlı’da saraylar” konulu konferans verecek. Beyşehir Kültür ve Yaşam merkezimizdeki bu konferansa tüm ilçemiz halkını davet ediyoruz.”dedi.

13 Eylül 2017, Çarşamba - 138