Tekstil sektöründe Beyşehir’in yeni gururu Tekstil sektöründe Beyşehir’in yeni gururu
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde tekstil sektöründe hizmet vermeye başlayan Demircioğlu Tekstil firmasını ziyaret etti.

Özaltun, Müftü Mahallesi’nde yaklaşık iki ay önce faaliyete başlayan Demircioğlu Tekstil’i ziyaret etti, çalışanlarla biraraya geldi, kolaylıklar diledi.

Özaltun, penye, tişört, pijama ve spor kıyafetleri üretiminin yapıldığı, 22 kişiye iş imkanı sunan firmanın Beyşehir’e hayırlı olması dileğinde bulundu.Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak, ilçede üreten ve insanlara istihdam sağlayan her sektördeki firmaların yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirtti. Özaltun, iç piyasanın yanısıra yurtdışına da üretim hedefleyen tekstil firması sahibi  Mehmet Aydın’a Beyşehir’de istihdama sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, günün anısına Beyşehir’i yansıtan bir duvar saati hediye etti.

26 Nisan 2018, Perşembe - 794