Yeni Şafak ve Yeni Haber Ekibi Beyşehir Belediyesi’nde Yeni Şafak ve Yeni Haber Ekibi Beyşehir Belediyesi’nde
Yeni Şafak Gazetesi ve Konya’da yayımlanan Yeni Haber Gazetesi ‘ne mensup yöneticiler, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Yeni Şafak Gazetesi Konya Bölge Müdürü ve Yeni Haber Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, Yeni Haber Genel Müdürü Ahmet Ergan ve Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Atak ile birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken kurum olarak yürüttükleri çalışma ve projelerden söz etti.

Yeni Haber Gazetesi yöneticileri, Başkan Özaltun’la Yeni Haber sayfalarında yer verilmek üzere Beyşehir Belediyesi’nin bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri ve hayata geçirilen projeler ile  ülke gündemine  ilişkin bazı konuların ele alındığı bir  röportaj da gerçekleştirdi.

Başkan Özaltun, ziyaretinin sonunda günün anısına gazeteci konuklarına Beyşehir’i yansıtan bir tablo hediye etti.

27 Ocak 2017, Cuma - 302