Zabıta görevlilerinden annelere karanfilli kutlama Zabıta görevlilerinden annelere karanfilli kutlama
Beyşehir ilçesinde,zabıta ve belediye görevlileri anneler günü dolayısıyla göl kıyısındaki parklarda oturan, gezen ve yürüyüş yapan annelerin gününü karanfil uzatarak kutladı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki zabıta görevlileri anneler günü dolayısıyla Beyşehir Gölü sahilinde bulunan Vuslat Parkı’nda yürüyüş yapan, aileleriyle dinlenerek vakit geçiren annelerin anneler gününü unutmadı. Zabıta görevlileri annelerin gününü kutlayarak kendilerine karanfil uzattı. Karanfil verilen anneler bu anlamlı günde kendilerini unutmayarak jest yapan Beyşehir Belediyesi ve zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan, Beyşehir Belediyesi de anneler günü dolayısıyla  annelere özel bir program düzenledi. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde bayanlara yönelik olarak gerçekleştirilen ve Vuslat Bayan İlahi Grubu’nun sahne aldığı ilahi konserine Beyşehirli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, yayınladığı anneler günü mesajında, “Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın timsali annelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimize saygılarımı sunuyorum”ifadelerine yer verdi.dizi izle yerli dizi izle film izle yabancı film izle

14 Mayıs 2018, Pazartesi - 689